۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
01:15
کد خبر : 9403435
۲۳:۲۱

۱۴۰۰/۱۰/۰۹
به همت بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج حضرت ام البنین(س)؛

توزیع ۲۵۰ بسته کمک مومنانه به مناسبت دهه بصیرت در مناطق محروم کرج 

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج حضرت ام البنین(س) از توزیع 250 بسته معیشتی کمک مومنانه به مناسبت دهه بصیرت در مناطق محروم کرج خبر داد.

بنیاد در گفت وگو با خبرنگار بسیج از کرج، با اشاره به برنامه های اجرا شده به مناسبت ۹دی و دهه ی بصیرت در پایگاه مقاومت بسیج حضرت ام البنین (س)، اظهار کرد: 250 بسته معیشتی در قالب پویش کمک‌های مومنانه همزمان با روز بصیرت، در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و ایام فاطمیه در مناطق محروم شهر کرج توسط جهادگران پایگاه مقاومت بسیج حضرت ام البنین (س) و با همکاری حوزه ۲۲۰ حضرت هاجر(س) توزیع شد.

فرمانده پایگاه حضرت ام البنین(س) گفت: روز ۹ دی ۸۸ شکوه پیوند ناگسستنی امت با امام خویش بود که در سیل خروشان انسان‌های عاشق و ولایت مدار متجلی شد. 

وی خاطر نشان کرد: برای عبور از مقاطع حساس و سرنوشت ساز کشور  نیازمند بصیرت همه جانبه، تبعیت محض از ولایت فقیه و  ایستادگی و مقاومت بر ارزش‌ها هستیم و اگر بر این سه رکن پایبند باشیم، بدون شک راه را گم نخواهیم کرد و این درسی بود که حماسه ۹دی سال ۸۸ به ما داد. 

 بنیاد در ادامه با اشاره به برخی از برنامه های اجرایی در دهه بصیرت، در منطقه اوقافیا رجایی شهر، خاطر نشان کرد:برگزاری نشست های بصیرتی در شبکه های مجازی، برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی، دیدار با خانواده معظم شهدا، جلسات حلقه های صالحین در فضای مجازی، میزخدمت در ۹دی، یادواره شهدا در مدرسه حجاب، توزیع بسته های معیشتی، برگزاری مراسم دومین سالگرد شهید سلیمانی در مسجد با رعایت کامل پروتکل بهداشتی از جمله برنامه‌های فرهنگی مذهبی که به همین مناسبت است.

وی در پایان تاکید کرد: یوم الله ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت و تجدید بیعت با آرمان‌های الهی امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری است.

خبرنگار بسیجی:بهرامی

انتهای پیام/ف


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید